Nationaldagen i Tidaholm

Nationaldagen firas i Bruksvilleparken, där finns alla partier på plats, så även Vänsterpartiet. Vi hoppas ni kommer förbi och säger hej!

Kväll om Skolpolitik

Församlingshemmet, Mariestad Mariestad

Vi möts i Mariestad söndagen den 12 juni 17-20 för en kväll om skolpolitik. Med oss har vi den flitiga debattören "rektor" Linnea Lindqvist och Vänsterpartiet Riksdagsledamot och skolpolitiskt ansvarige Daniel Riazat Vi möts i församlingshemmet mittemot järnvägsstationen Vänsterpartiet i Mariestad bjuder på fika.

Brännboll, Vänstervarvet 2022

Nu är det dags för något som vi hoppas blir en årlig tradition i Mariestad. Vi ses i Alhagen för att lira brännboll med vänstervarv tillsammans! Vi startar 18.00 den 1 Juli Plats: Alhagen i Mariestad Släng med lite kvällsmat och kom förbi! Vi bjuder på chips och dryck. Detta är öppet för alla åldrar, […]

Fika med V Tidaholm

norhbergs bageri, Tidaholm Tidaholm

Fika med oss i vänsterpartiet Tidaholm, välkommen till Nohrbergs bageri. Vi finns där mellan klockan 10.00-12.00 2 juli, 30 juli, 10 september och svarar på frågor o diskuterar politik. Hoppas vi ses där!

Vänstern Mariestad på Lyrstadagen

Mellan 10-17 kan du möta vänsterpartiet Mariestad på Lyrstadagen (Lyrestad ligger ett par mil norr om Mariestad) En landsbygdsfest med marknad, musik, barnaktiviteter, kobingo och i år även ett politikertorg! Kom och prata en stund med oss, vi bjuder på kaffe!

Valupptakt med röd lördag i Tidaholm

bruksvilleparken, tidaholm

Tidaholm 11-14 6 augusti Vi ses för en härligt festlig dag tillsammans! Det blir musik, tal, popcorn, hoppborgar, konstprojekt och mkt mer! Kom till Bruksvilleparken den 6 augusti 11-14

Partidebatt Tidaholm

Gamla torget, Tidaholm Tidaholm

Det blir en lokal partidebatt på gamla torget 27 augusti klockan 11.00 Hoppas vi ses där

Elin Segerlind i Mariestad

Nya torget Mariestad

Vi får Besök av Elin Segerlind, Vänsterpartiets miljö och klimattalesperson. Under tiden Elin är här kommer hon att besöka Da Capoutbildningen men även finnas vid Mariestads Valstuga på nya torget under senare förmiddag. Kom gärna förbi under onsdagen och ställ dina frågor till Riksdagsledamoten Elin, även Jessica Thunander vår riksdagsledamot från Floby finns på plats.

Jens Holm Skövde

Jens Holm, riksdagsledamot och ordförande i trafikutskottet besöker Skövdes Valstuga den 5 september mellan 15- ca. 17 Välkommen att lyssna till vad han har att berätta om vänsterpartiets politik och ställ dina frågor!

Jens Holm Falköping

Jens Holm, riksdagsledamot och ordförande i Trafikutskottet besöker tillsammans med Jessica Thunander, riksdagsledamot från Floby, Falköping. Välkommen på ett öppet möte på Teaterbaren den 5 september från klockan 18. Vi börjar med samtal och chans att ställa frågor och fortsätter sedan med lite after work tillsammans.

Valvaka Vänsterpartiet Skaraborg

Mariestads residens

Välkommen på valvaka för vänsterpartiet Skaraborg! I år kommer det arrangeras tillsammans med V Mariestad. Vi ses på Residenset, Köksflygel och följer valresultatet tillsammans. Varmt välkomna! Drop in från och med 19.00 Anmäl er gärna per sms till 0736268390

Skaraborgsdagen

Axevallas Folkhögskola

Varmt välkomna till en dag på Axevalla folkhögskola för medlemmar i Vänsterpartiet Skaraborg. Vi bjuder på fralla vid ankomst och en god lunch! Ämnen som vi kommer diskutera under dagen är bland annat hur distriktsorganisationen ska fungera framåt. Marie Engström Rosengren kommer också för att prata lite om hur man lägger en kommunal budget. Sen […]