Aktiviteter

V:s partisekreterare Aron Etzler besöker Lidköping 24 januari!

Aron-Etzler[1]Vänsterpartiet Lidköping och Skaraborg inbjuder till:

Vänsterpartiet Lidköping och Skaraborg inbjuder till:

Ett möte och samtal med partisekreterare Aron Etzler om:

Vänsterpartiet – Väljarna – Politiken – Valet 2014

Mötet hålls i Lidbeckska huset, fullmäktigesalen, Lidköping. Adress och ingång till Lidbeckska huset är Gamla Stadens torg ( mitt emot Stadshotellet). Parkeringsplats finns på Hamngatan, vid Torgbron.

Torsdagen den 24 januari. Mötet börjar kl. 18.30 och beräknas vara slut 20.30. direkt efter mötet fortsätter Vänsterpartiet i Skaraborg med ds-möte och Vänsterpartiet i Lidköping avslutar med sitt medlemsmöte med nomineringar till ds och informerar om kommande medlemsmöten. 

Välkomna! 

Vänsterpartiet Skaraborg / Lidköping bjuder på fika

Kopiera länk