Aktiviteter

Distriktets årskonferens i Götene, Centrumhuset den 24 mars kl. 09.30 – ca 16.00.

Vänsterpartiet i Skaraborg håller sin årskonferens 2012 i Götene, i Centrumhuset och kommunfullmäktigesalen. Detta sker den 24 mars med samling med fika 09.30 och till ca 16.00. Främst kommer vi då att behandla verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse för 2011 och budget och verksamhetsplan för 2012. En ny distriktsstyrelse kommer också att väljas av ombuden från distriktets partiföreningar.
Alla intresserade  av ett Vänsterparti på uppgång med Jonas Sjöstedt som ny partiledare, ni som redan är medlemmar är alla välkomna att besöka årskonferensen. Vi planerar för att Ida Legnemark från Borås och partistyrelseledamot kommer att gästa årskonferensen. Vill ni anmäla att ni kommer så ring till ombudsman Bo Eliasson på 0510-227 47.

Vänsterpartiet i Skaraborg håller sin årskonferens 2012 i Götene, i Centrumhuset och kommunfullmäktigesalen. Detta sker den 24 mars med samling med fika 09.30 och till ca 16.00. Främst kommer vi då att behandla verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse för 2011 och budget och verksamhetsplan för 2012. En ny distriktsstyrelse kommer också att väljas av ombuden från distriktets partiföreningar.
Alla intresserade  av ett Vänsterparti på uppgång med Jonas Sjöstedt som ny partiledare, ni som redan är medlemmar är alla välkomna att besöka årskonferensen. Vi planerar för att Ida Legnemark från Borås och partistyrelseledamot kommer att gästa årskonferensen. Vill ni anmäla att ni kommer så ring till ombudsman Bo Eliasson på 0510-227 47.

(Fotot på Ida är taget av Kalle Larsson och från V:s hemsida.)

Kopiera länk