Aktiviteter

Höstupptakt med Vänsterpartiet i Skaraborg!

På lördagen den 27 augusti hade vi höstupptakt med Vänsterpartiet i Skaraborg i Rankås utanför Tibro. Vi var ett 30-tal deltagare som lyssnade till och diskuterade vänsterpartiets politik tillsammans med riksdagsledamot Hans Lindee och Framtidskommissionens Thaher Pelaseyed.
Vi var på scoutvis i naturen och med hjälp av trangiakök och öppen eld så lagade vi mat tillsammans. På programmet stod också lekar och tävlingar av olika slag! Allt detta skedde mestadels utomhus i soligt och skönt väder. En mycket bra och trevlig dag som arrangerades av Vänsterpartiet Tibro. Tack till er och till Hans och Thaher för er medverkan!

På lördagen den 27 augusti hade vi höstupptakt med Vänsterpartiet i Skaraborg i Rankås utanför Tibro. Vi var ett 30-tal deltagare som lyssnade till och diskuterade vänsterpartiets politik tillsammans med riksdagsledamot Hans Lindee och Framtidskommissionens Thaher Pelaseyed.
Vi var på scoutvis i naturen och med hjälp av trangiakök och öppen eld så lagade vi mat tillsammans. På programmet stod också lekar och tävlingar av olika slag! Allt detta skedde mestadels utomhus i soligt och skönt väder. En mycket bra och trevlig dag som arrangerades av Vänsterpartiet Tibro. Tack till er och till Hans och Thaher för er medverkan!

Kopiera länk