Aktiviteter

Rossana Dinamarca besöker Skara 10 maj!

Vänsterpartiets vice ordförande Rossana Dinamarca besöker Skara den 10 maj. Rossana medverkar på ett möte på Biblioteket i Skara i kväll mellan 19.00 – 21.00. Mötet är i Prubbasalen, 2:a vån i Biblioteket.
Välkomna alla intresserade att lyssna till Rossana och ställ frågor till henne om Vänsterpartiets politik. Rossana är från Trollhättan så de frågor som Vänsterpartiet driver i  omvalet i regionen den 15 maj kommer säkert också upp!

Vänsterpartiets vice ordförande Rossana Dinamarca besöker Skara den 10 maj. Rossana medverkar på ett möte på Biblioteket i Skara i kväll mellan 19.00 – 21.00. Mötet är i Prubbasalen, 2:a vån i Biblioteket.
Välkomna alla intresserade att lyssna till Rossana och ställ frågor till henne om Vänsterpartiets politik. Rossana är från Trollhättan så de frågor som Vänsterpartiet driver i  omvalet i regionen den 15 maj kommer säkert också upp!

Rossana har idag en aktuell och läsvärd debattartikel om skolan i Aftonbladet!

Kopiera länk