Artikel

Vänsterpartiet Skaraborg har fastställt regionlistan!

Vänsterpartiet i Skaraborg går till nyval med samma lista som vid valet 2010.  Det bestämdes vid partiets valkonferens i Tibro den 12 mars i samband med distriktets årskonferens.
Skaraborgslistan toppas av Claes-Göran Borg, Lidköping, följd av Inger Lilja, Falköping och Martin Johansson, Skara. Målet är att öka antalet ledamöter för Vänsterpartiet och fortsatt rödgrönt styre i regionen.
Nu har vi chansen att fokusera på de frågor regionen ansvarar för. Det handlar framför allt om att säkra en god sjukvård som är tillgänglig för alla invånare i Skaraborg och Västra Götaland, säger Claes-Göran Borg och Inger Lilja.
Det handlar också om att utveckla kollektivtrafiken. Efter ännu en vinter med förseningar och inställda avgångar måste infrastrukturen inom kollektivtrafiken moderniserasoch kvalitetssäkras, tillägger Inger Lilja och Claes-Göran Borg.

Vänsterpartiet i Skaraborg går till nyval med samma lista som vid valet 2010.  Det bestämdes vid partiets valkonferens i Tibro den 12 mars i samband med distriktets årskonferens.
Skaraborgslistan toppas av Claes-Göran Borg, Lidköping, följd av Inger Lilja, Falköping och Martin Johansson, Skara. Målet är att öka antalet ledamöter för Vänsterpartiet och fortsatt rödgrönt styre i regionen.
Nu har vi chansen att fokusera på de frågor regionen ansvarar för. Det handlar framför allt om att säkra en god sjukvård som är tillgänglig för alla invånare i Skaraborg och Västra Götaland, säger Claes-Göran Borg och Inger Lilja.
Det handlar också om att utveckla kollektivtrafiken. Efter ännu en vinter med förseningar och inställda avgångar måste infrastrukturen inom kollektivtrafiken moderniserasoch kvalitetssäkras, tillägger Inger Lilja och Claes-Göran Borg.

Vänsterpartiets regionlista i omvalet den 15 maj:

Claes-Göran Borg, Lidköping
Inger Lilja, Falköping
Martin Johansson, Skara
Elizabeth Fredriksson, Skövde
Fredrik Bellino, Hjo
Åsa Olsson, Mariestad
Carl-Magnus Bengtegård, Vara
Ewa Hamberg, Falköping
Hajrudin Abdihozic, Tidaholm
Marita Asp, Töreboda
Larseric Bergqvist, Skara
Berith Borén, Karlsborg
Jonas Johansson, Tibro
Birgitta Nielsen, Essunga
Mikael Jonsson, Mariestad
Eva-Lena Varheyli, Skara
Mikael Nilsson, Töreboda
Katali Jarefjäll, Lidköping
Carlos Bobadilla, Skövde
Christina Hagberg, Vara
Claes-Uno Frisk, Falköping
Lena Morin, Götene
Bertil Arvidsson, Lidköping
Ulf Sandberg, Gullspång.

Kopiera länk