Artikel

Årskonferens med Vänsterpartiet Skaraborg!

Vänsterpartiet Skaraborg går till omval/nyval i regionen den 15 maj med samma lista som vid valet 2010.
Det bestämdes vid årskonferensen i Tibro den 12 mars. Skaraborgslistan toppas av Claes-Göran Borg, Lidköping, följd av Inger Lilja, Falköping och Martin Johansson, Skara. Målet är att öka antalet ledamöter för Vänsterpartiet och fortsatt rödgrönt styre i regionen.
Nu har vi chansen att fokusera på de frågor regionen ansvarar för. Det handlar framför allt om att säkra en god sjukvård som är tillgänglig för alla invånare i Skaraborg och Västra Götaland, säger Claes-Göran Borg.
Det handlar också om att utveckla kollektivtrafiken. Efter ännu en vinter med förseningar och inställda avgångar måste infrastrukturen inom kollektivtrafiken moderniserasoch kvalitetssäkras, tillägger han.

Vänsterpartiet Skaraborg går till omval/nyval i regionen den 15 maj med samma lista som vid valet 2010.
Det bestämdes vid årskonferensen i Tibro den 12 mars. Skaraborgslistan toppas av Claes-Göran Borg, Lidköping, följd av Inger Lilja, Falköping och Martin Johansson, Skara. Målet är att öka antalet ledamöter för Vänsterpartiet och fortsatt rödgrönt styre i regionen.
Nu har vi chansen att fokusera på de frågor regionen ansvarar för. Det handlar framför allt om att säkra en god sjukvård som är tillgänglig för alla invånare i Skaraborg och Västra Götaland, säger Claes-Göran Borg.
Det handlar också om att utveckla kollektivtrafiken. Efter ännu en vinter med förseningar och inställda avgångar måste infrastrukturen inom kollektivtrafiken moderniserasoch kvalitetssäkras, tillägger han.

Årskonferensen valde också två nya ordförande för Vänsterpartiet i Skaraborg. Egon Frid, Skövde och Ann-Carin Landström, Lidköping. Distriktet har delat ordförandeskap, en ledarskapsstruktur man är mycket nöjd med och hoppas även kommer gälla centralt i Vänsterpartiet. Konferensen gästades av riksdagsledamot Hans Linde, Göteborg, som påpekade att trots valförlusten i fjolårets val har Vänsterpartiet ett bra läge. Vänsterpartiet kan glädja sig åt ett kraftigt ökat medlemstal efter valet, viket även märkts i Skaraborg, och har en viktig uppgift att arbeta för minskade klyftor i samhället, framhöll Hans Linde.

Kopiera länk