Vänsterpartiet Skaraborg

Distriktsträff med fokus på skolan och skolpolitik

Nu startar vi så smått upp höstens verksamhet med att distriktets inbjuder till ett utvidgat distriktsstyrelsemöte med fokus på skolan och skolpolitik.
Inbjuden gäst är vänsterpartisten Mats Öhlin, som är framgångsrik skolchef i Haninge kommun och har som skolledare lyckats vända flera negativa trender inom skolorna i Haninge.
Ni som representerar Vänsterpartiet i kommunernas skolnämnder inbjuds särskilt att deltaga på detta distriktsstyrelsemöte.

Till distriktsstyrelsen, lokalorganisationer och Vänsterpartiets ledamöter i olika Skolnämnder

Hej!
Nu startar vi så smått upp höstens verksamhet med att distriktets inbjuder till ett utvidgat distriktsstyrelsemöte med fokus på skolan och skolpolitik.

 Mötet hålls på Hotell Scandic Billingen i Skövde

onsdagen den 19:e augusti kl 18.30

Inbjuden gäst är vänsterpartisten Mats Öhlin, som är skolchef i Haninge kommun. Mats har varit framgångsrik skolledare i Haninge och  har som skolledare lyckats vända flera negativa trender inom skolorna i Haninge.

Ni som representerar Vänsterpartiet i kommunernas skolnämnder är in bjuds särskilt att deltaga på detta distriktsstyrelsemöte.

OBS ! Eftersom det bjuds på förtäring som beställs i förväg, vill vi ha era anmälningar till detta möte före fredagen den 14:e augusti

Hotell Scandic ligger på Trädgårdsgatan 10. Alldeles i närheten av järnvägsstationen.

Välkomna med era anmälningar! Tel nr till distriktet: 0510-227 47

distriktsstyrelsen genom Bo Eliasson

 

 

 

 

 

Kopiera länk