Vänsterpartiet Skaraborg

Vänsterpartiet – din EU-kritiska röst!

Nu är det bara dagar kvar till valdagen på söndag. Vänsterpartiet arbetar oförtrutet för att vara din EU-kritiska röst. Nu senast idag visade inslaget på Rapport hur ”sjukt” de ekonomiska förmånerna i EU är där Eva-Britt Svensson visar hur makten berikar sig på folket bekostnad. Vänsterpartiet vill se ett bättre och demokratiskt samarbete i Europa. Ett samarbete som bygger på mellanstatligt, frivilligt samarbete som motiverar till proggresiva reformer i medlemsländerna. Inte ett tvingande överstatligt maktorgan som lägger under sig mer och mer av beslut som ska fattas nära invånarna.
Vi behöver hjälpas åt dessa sista dagar inför valdagen och (v)i finns idag på torget i Lidköping och på fredag finns (v)i på torget i Skövde. Kom och hämta tidningar och dela ut till grannarna och framför allt rösta nu eller på söndag på din EU-kritiska röst från V.

 

Kopiera länk