Vänsterpartiet Skaraborg

Val till europaparlamentet den 7 juni!

Vart femte år är det val till Europaparlamentet. Den 7 juni är det dags igen. Alla länder som är medlemmar i Europeiska Unionen får utse ett visst antal ledamöter. Sverige ska vid valet utse 18 ledamöter.
Du och alla andra svenskar har hittills betalat mer än 300 miljarder kronor till EU. Vad har du fått tillbaka?
Om du inte är skånsk storbonde eller byråkrat i Bryssel har du antagligen inte fått något alls. Vi vill sluta kasta pengar i det svarta hål som kallas EU. De miljarder vi varje år betalar skulle räcka till 50 000 fler barnskötare i Backa, sjuksköterskor i Sjöbo och lärare i Lästringe. Välj Vänsterpartiet den 7 juni!

 Följ Vänsterpartiets EU-val på:

www.vansterpartiet.se/euval2009/


och information från Valmyndigheten här:


www.val.se/europaparlamentet_2009/index.html

Kopiera länk