Vänsterpartiet Skaraborg

Fira 1:a Maj i Skaraborg

Vänsterpartiet i Skaraborg firar 1 Maj på tre olika platser under tre olika former. I Skövde, Lidköping och Falköping.

I Skövde är det en traditionell 1:a Majdemontration med samling 13.30 på Kulturhustorget och avmarsch 13.45 till Helensparken där 1:a Majmötet hålls 14.00 med tal av Erik Berg EU-kandidat, Hanna Cederin Ung Vänster och Egon Frid riksdagsledamot. Underhållning av Sören Frid och kaffeservering.

I Lidköping gör S V MP och LO gemensam sak och inbjuder till demonstration och 1:a Majfirande i Folkets Park. Samling är på Nya Stadens torg 13.30 och avmarsch är 14.00. Talar här gör lokala företrädare för respektive parti. Underhållning av Bengtegårds och Kick Back. Kaffeservering och lotterier. Efterår tar LO:s familjedag över.

I Falköping arrangeras en 1:a Majfest och pubkväll 18.00 på Wokstugan av Vänstern i Falköping. Mo underhåller med progmusik.

 

Kopiera länk